B&B Vol Liefde

Art Rooijakkers presenteert B&B-datingshow bij RTL4

9 juni 2021 14:30 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten

RTL4 heeft Art Rooijakkers op het programma B&B Vol Liefde gezet. De 44-jarige presentator is vanaf 12 juli met het programma op de familiezender te zien.

In B&B Vol Liefde gaan alleenstaande bed & breakfast-eigenaren op zoek naar de liefde van hun leven. Rooijakkers heeft bewondering voor hen die een accommodatie hebben en zich openstellen voor de liefde. Zes eigenaren wagen de stap in het RTL-programma.

Zoektocht

“Soms droom ik er ook wel eens van; een B&B beginnen in een zonnig Europees land. Maar om de stap echt te zetten, heb je lef en doorzettingsvermogen nodig. Dat hebben al onze zes eigenaren. En dat kunnen ze deze zomer ook zeker goed gebruiken, nu ze Nederlandse vrijgezellen over de vloer krijgen", aldus Art in het persbericht. “Een zoektocht die ik met veel plezier presenteer."

Miljonair 

Naast B&B Vol Liefde presenteert Art volgend jaar ook het nieuwe programma Wonen als een miljonair. In het gedurfde woonexperiment krijgen kandidaten de kans om te wonen als een miljonair zonder een miljoenenbudget.

Meer over