Art Rooijakkers presenteert ook in 2016 weer Wie Is De Mol

Art Rooijakkers gaat ook seizoen 16 van Wie Is De Mol presenteren. Dat wordt alweer Arts vijfde serie en daarmee haalt hij Pieter Jan Hagens in.

Art Rooijakkers praat donderdagavond de ontknoping van seizoen 15 aan elkaar, maar daarmee komt Wie Is De Mol voor hem absoluut niet tot een einde. Ook volgend jaar is hij er gewoon weer bij. "Ik ga het weer presenteren," laat het Avrotros-gezicht aan De Telegraaf weten. "Seizoen 16 van Wie Is De Mol, daar mag ik het gezicht weer van zijn. Met veel plezier!"

Angela Groothuizen

Seizoen 16 wordt voor Art het vijfde seizoen als presentator. De enige die ook vijf seizoenen Wie Is De Mol presenteerde, is Angela Groothuizen: zij deed seizoen 1 tot en met 5. Karel van de Graaf hield het maar twee seizoenen vol (6 en 7) en Pieter Jan Hagens vier seizoenen (8 tot en met 11). In Pieter Jans laatste seizoen was Art de winnaar: hij wist Patrick Stoof te ontmaskeren als Mol. Daarna nam hij het presentatiestokje over.

Seizoen 15

Rond mei zal Art dus weer met 10 BN'ers afreizen naar een ver oord voor de opnames van een nieuw seizoen Wie Is De Mol. Maar voor het zover is, is het eerst nog tijd voor de laatste aflevering van seizoen 15, waarin de Mol wordt onthuld. Is dat Rik van de Westelaken, Marlijn Weerdenburg of Margriet van der Linden?

Woensdagavond blikt Art bij RTL Late Night vooruit op de finale, samen met net-niet-finalist Chris Zegers.

Lees ook: 11 redenen waarom Rik de Mol is en 11 waarom Marlijn de Mol is.

Reageren