Gaat Nicolette het alleen doen?

Art Rooijakkers weigert Expeditie Robinson definitief

6 januari 2019 09:18 | amusement | Door Faye Heijnis

© ANP
De kogel is door de kerk: Art Rooijakkers gaat Expeditie Robinson definitief níet presenteren. Dat heeft zijn management bevestigd tegenover RTL Boulevard.

"Wij kunnen bevestigen dat Art Rooijakkers inderdaad Expeditie Robinson niet gaat presenteren. Daar willen we het graag bij houden", zo luidt de verklaring.

Dennis Weening

Art Rooijakkers is als nieuwe RTL 4-presentator wel degelijk gevraagd om het avontuurlijke spelprogramma te presenteren. Maar door alle commotie rondom de exit van Dennis Weening, kwam er vast al snel een bittere smaak aan voor hem. Ook gaf hij eerder aan dat hij na jarenlang Wie is de Mol? gepresenteerd te hebben niet voor nog zo'n spelprogramma wilde gaan. En nu is het dus definitief: Art gaat het stokje niet van Dennis overnemen.  

Kaj Gorgels

Maar wie dan wel? Er wordt nu druk gezocht naar een presentator (of presentatrice?) die samen met Nicolette Kluijver Expeditie Robinson zal presenteren. Als mogelijke optie wordt tot nu toe Kaj Gorgels, die vorig jaar Temptation Island op RTL 5 presenteerde en in 2017 zelf meedeed aan Expeditie Robinson, genoemd. Wordt vervolgd...

Meer over