Balen

Weer een poliep op stembanden van Art Rooijkakkers

14 januari 2022 15:04 | amusement | Door Esther Hut

© William Rutten

Het zit Art Rooijakkers ook niet mee. Hij heeft namelijk voor de tweede keer in korte tijd een poliep op zijn stembanden. 

Eind september werd de presentator nog geopereerd aan zijn poliep, maar nu laat Art op Instagram weten dat zijn stemproblemen nog niet voorbij zijn.

“Eigenlijk had ik hier een potje willen vloeken, want mijn stemproblemen zijn nog niet voorbij; ik heb weer een poliep. En dus moet ik de komende maanden rustig aan doen met m’n stem.” Aldus Art in zijn Instagrambericht.

Art Rooijakkers

Alleen maar thuis zitten hoeft hij in ieder geval niet. “Kan gelukkig wel TV blijven maken, maar radio en theater kan de komende tijd niet. Da’s flink balen! Maar wie weet kom ik wel beter terug en komt die droom om operazanger te worden alsnog uit.”

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Art Rooijakkers (@artrooijakkers)

Corona

Dubbel balen voor Art, want vorige maand zat hij nog in thuisisolatie met zijn twee dochters omdat hij positief testte op corona. Art zat toen midden in de opnames van de nieuwe reeks Rooijakkers over de vloer en kon uiteindelijk een aflevering niet zelf presenteren. Deze aflevering werd uiteindelijk overgenomen door Ewout Genemans.

Meer over