AVRO volgt Het Nationaal Ballet in Bloed, Zweet en Blaren

De AVRO komt dit voorjaar met de realityserie Bloed, Zweet en Blaren. Hierin worden de dansers van Het Nationaal Ballet gevolgd.

In april dit jaar trok de AVRO aardig wat bekijks met de realityserie Bloed, Zweet en Snaren, waarin de leden van het Concertgebouworkest werden gevolgd.

Bloed, Zweet en Blaren

Komend voorjaar komt de AVRO met een vervolg: Bloed, Zweet en Blaren. Hierin worden de mensen van Het Nationale Ballet gevolgd. Dus niet alleen de dansers, maar ook de artistieke staf, de persafdeling, de kostuumafdeling en het decoratelier.

Het Amsterdamse dansgezelschap vierde in het seizoen 2011-2012 zijn 50-jarig jubileum.

Exclusieve blik

De AVRO laat weten vereerd te zijn met de medewerking van Het Nationale Ballet. Volgens de omroep belooft het een interessant programma te worden: "In Bloed, Zweet en Blaren wisselen stress, hartstocht en geluksmomenten elkaar af, op het podium en achter de schermen, maar ook thuis. Zo geeft de serie de kijker een exclusieve blik in de wereld van Het Nationale Ballet."

Het programma wordt deze herfst in productie genomen, de productie is in handen van dezelfde makers als Bloed, Zweet en Snaren.

Reageren