Adieu

TV Show van Ivo Niehe stopt na veertig jaar

3 januari 2022 09:26 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Roy Beusker Fotografie

Met stille trom nam De TV Show zaterdag na veertig jaar afscheid van de kijker. Presentator Ivo Niehe (75) had in de laatste uitzending nog één keer André van Duin te gast.

Ivo Niehe is nog wel met AVROTROS in gesprek over een nieuwe invulling van zijn werk voor de omroep. "Het klopt dat we zaterdag de laatste aflevering van de huidige reeks TV Show hebben uitgezonden. We zijn nog in gesprek met NPO en we gaan ervan uit dat Ivo ook dit jaar op televisie te zien zal zijn”, zegt een woordvoerder in gesprek met het AD.

Thuis

Naast het gesprek met André van Duin, die in de afgelopen veertig jaar het vaakst aanschoof bij Niehe, blikte de presentator terug op zijn gesprekken met onder anderen de wereldsterren Tina Turner, David Bowie, Prince en Oprah Winfrey. Sommigen van hen zocht hij ook thuis op in zijn lange carrière bij het programma.

Talpa 

Bijna de hele looptijd van De TV Show bleef het programma bij de TROS. Niehe vertrok in 2006 eventjes naar Talpa, maar kreeg geen toestemming om zijn show mee te nemen. Reinout Oerlemans verving hem één seizoen, maar in 2007 keerde Niehe direct terug. Daarna bleef hij tot 1 januari 2022 verbonden aan de omroep.

Meer over