Avrotros komt met spectaculaire spelshow De Invaller

In het nieuwe Avrotros-programma De Invaller verandert een saaie schooldag in één klap in een onvergetelijke, bijzondere dag.

Bij Avrotros weten ze als geen ander hoe ze programma’s voor de jeugd moeten maken. De omroep zendt onder meer Zappsport, Brugklas, Het Spetterslot en de Kids Top 20 uit, én ze waren dit jaar met Wie Is De Mol? Junior genomineerd voor de Gouden Stuiver. Om de programmacatalogus nog verder uit te breiden start de omroep 17 november met de nieuwe spelshow De Invaller.

Avrotros

Veel middelbare scholieren vinden een doorsnee schooldag enorm slaapverwekkend. Dit slaat volledig om wanneer de invaller uit het nieuwe Avrotros-programma het overneemt. De vervanger blijkt helemaal geen docent te zijn, maar een echte gameshowhost.

De Invaller

Ineens zitten de scholieren in een bizarre spelshow en gaan zij middels een afvalrace de strijd met elkaar aan voor een finaleplek. Alles draait om wat de leerlingen weten over schoolvakken en andere alledaagse weetjes. Tot slot is er de gewetensvraag: houd je de geldprijs voor jezelf of deel je 'm met de klas...?

Het jeugdprogramma Checkpoint won dit jaar De Gouden Stuiver.

Reageren