Avrotros laat jeugd vragen stellen aan idolen in nieuw programma Met De Billen Bloot

Met De Billen Bloot is het nieuwe Avrotros-programma, waarin fans tussen de 10 en 15 jaar hun favoriete Nederlandse ster mogen interviewen. Daar moeten ze wel wat voor doen.

In Met De Billen Bloot krijgen jongeren de kans hun idool het hemd van het lijf te vragen. Er zit wel een addertje onder het gras, de kandidaten moeten eerst bewijzen dat ze idolaat zijn van de beroemdheid. 

Met De Billen Bloot

Avrotros legt het uit hoe het spel in zijn werk gaat: ‘’De ster bevindt zich op de bovenste etage van het gebouw. Om boven te komen moeten de fans gebruik maken van drie liften. Elke lift staat voor een antwoordmogelijkheid; A, B of C. Elk goed antwoord brengt de lift – en daarmee de fans in die lift – een etage hoger. Steeds dichterbij hun idool! Uiteindelijk blijft er één winnaar over, die zijn of haar idool dus als beste kent!’’ 

Avrotros

In Met De Billen Bloot leert de kijker de beroemdheid gedurende het spel steeds beter kennen, maar wanneer het uiteindelijke interview begint wordt het pas écht leuk. Kinderen durven gênantere en brutalere vragen te stellen dan een gemiddelde volwassene. De beroemheden moet dus echt met de billen bloot. 

Beroemdheden

In Met De Billen Bloot komen niet de minste sterren aan bod. Onder anderen Dré Hazes, Dioni Jurado, Nils Käller, Glennis Grace, Marly van der Velden, Britt Scholte, Ruud Feltkamp, Yes-R en Géza Weisz worden in het nieuwe programma ondervraagd. 

Avrotros heeft ook het nieuwe jeugdprogramma De Invaller aangekondigd.

Reageren