Aankondiging

AVROTROS onthult gasten in nieuw seizoen Dit Was Het Nieuws

22 augustus 2023 15:21 | amusement | Door Judith Regeling

© Elvin Boer
Vanaf 28 september barst er weer een gloednieuw seizoen van Dit Was het Nieuws los. Ter gelegenheid daarvan heeft omroep AVROTROS zojuist de nieuwe gasten onthuld.

Het belooft een drukke maar gezellige boel te worden.

Richard Groenendijk 

In het nieuwe seizoen van Dit Was het Nieuws staan Harm Edens, Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek er namelijk wederom niet alleen voor. Ze openen de deuren voor onder meer Francis van Broekhuizen, Saman Amini, Jawad Essoufi, Bas Nijhuis, Thomas van Groningen, Raounak Khaddari, Suse van Kleef en Kitty Herweijer. Verder maken ook Roos Abelman, Bas Hoeflaak, René van Meurs en Marleen de Rooy ergens in het seizoen hun opwachting. 

Richard Groenendijk en Antoinette Scheulderman hebben de eer om af te trappen. Dit doen ze al op donderdag 28 september.

Dit Was Het Nieuws

De gasten mogen dan anders zijn dan vorig jaar, het programma wijzigt verder niet. Ook dit jaar nemen Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek - onder toeziend oog van Harm Edens - met hun wisselende gasten het nieuws van de afgelopen week onder de loep. Dit doen ze op hun eigen en vooral satirische wijze.

Het nieuwe seizoen Dit Was het Nieuws is vanaf donderdag 28 september om 21:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over