Nieuwtjes

B&B Vol Liefde-eigenaren en kandidaten hebben het leuk samen

22 september 2023 14:02 | amusement | Door Marjolein Vos

© RTL
Het seizoen van B&B Vol Liefde was een groot succes. Gisteren werd bekend dat het programma ook genomineerd is voor de Gouden Televizier-Ring. En bijna dagelijks duiken er weer nieuwtjes op over eigenaren en deelnemers. Dit keer trekken Leendert, Alexandra, Ed en Marian en Suus de aandacht.

Dit alles gebeurde op Instagram.

Onder de Spaanse zon

Dat Leendert en Thalia uiteindelijk niet samen eindigden werd wel duidelijk tijdens de reünie. Toch heeft Leendert niet stil gezeten. Eerder vertelde hij al aan RTL Boulevard dat hij volop aan het daten was met verschillende dames die hij had ontmoet bij de reünie. En eerder werd daar al de naam Alexandra genoemd, je weet wel, van Walter. Hij zei toen dat er leuk contact was, maar of dat ook op romantisch gebied was, werd niet duidelijk.

Nu doken er foto's op van Leendert die in Spanje is bij Alexandra. Bij de foto staat: "Hele leuke ontmoeting in Moraira, Spanje", en op de foto zien we Leendert met zijn vrienden die we kennen uit het programma en ook Alexandra. Op een vraag of hij daar bewust is, schrijft hij dat het voor hem ook een verrassing was.

Leendert bij Alexandra op bezoek.
Leendert bij Alexandra op bezoek.

Portugese summervibes

En niet alleen Leendert geniet van het zonnetje. Ook bij de B&B van Marian schijnt volop de zon. En in een filmpje zien we daar niemand minder dan Ed, de man die als laatste overbleef bij Marian. Of er iets aan het opbloeien is, is niet bekend maar samen met een groep vrienden is het in ieder geval heel gezellig.

Hard werken

Suus vond op haar beurt niet de liefde bij Bram, maar reisde af naar de B&B van Debbie (en Paul) om daar aan het werk te gaan. In gesprek met RTL Boulevard, na de bekendmaking van de nominatie voor de Gouden Televizier-Ring, vertelt ze dat het wel aanpoten is als kok in de B&B. "Het is keihard werken. Ontbijt, lunch, diner. Ik werk zes dagen per week. Het is gewoon constant volgeboekt. Het is wel onwijs gezellig dus ik doe het met liefde." Op de vraag of ze voorlopig blijft, reageert ze dat dat zeker het geval is. 

Over Paul en Debbie en hun liefde is ze vrij duidelijk: "Je ziet gewoon dat ze onwijs van elkaar houden. Het is super lief."

Kijk het complete interview hieronder:

Meer over