Zoektocht

B&B Vol Liefde in zomer 2023 te zien

30 december 2022 09:10 | amusement | Door Marjolein Vos

© Videoland
Pen en papier of een camera kunnen uit de kast om te reageren op de B&B-houder die jij wel ziet zitten. Gisteren zijn alle deelnemers voorgesteld aan de kijkers. En vanaf volgend jaar zomer zie je het nieuwe derde seizoen van B&B Vol Liefde op de buis.

De aftrap werd bekeken door 791.000 kijkers.

Dagelijks

Het datingprogramma wordt dagelijks uitgezonden op RTL4. En of het onder leiding zal zijn van Art Rooijakkers is nog even de vraag. Aan RTL Boulevard laat hij weten: "Mijn stem is nog in opbouw, dus we moeten er voorzichtig mee doen. Afgelopen seizoen waren er ook goede kijkcijfers zónder mij. Ik weet dus nog niet wat de beslissing gaat worden. Ik moet daar nog over in gesprek met RTL." Afgelopen seizoen hoorden we Jeroen Kijk in de Vegte als voice-over.

Concept

In B&B Vol Liefde gaan Nederlandse bed and breakfast-eigenaren, die in het buitenland wonen, op zoek naar de liefde. Kandidaten zullen bij hen gaan logeren om zo te ontdekken of er een romantische klik is. Een voor een komen ze de B&B in en soms met overlap van de eerdere kandidaat die nog mocht blijven van de B&B-houder.

Meer over