Bepakt en bezakt

B&B Vol Liefde-liefdeskoppel Debbie en Paul beleeft allerlei avonturen

8 december 2023 10:55 | amusement | Door Marjolein Vos

© Instagram @canportell_by123ole
De hele zomer ging het over de twee. Zouden Debbie en Paul uit B&B Vol Liefde samen komen na hun avontuur? Het antwoord was volmondig 'ja' en werd tijdens de reünie bezegeld met een flinke smak. Intussen genieten de twee volop van elkaar en zien we ze geregeld samen zoals bij Het Gouden Televizier-Ring Gala. En ook nu zijn de twee onderweg naar Nederland voor avontuur.

Dat vertelt Debbie op haar Instagram-account.

Komende 2 weken

Ze schrijft: "Bepakt en bezakt, op weg naar veel avontuur de komende twee weken." Zo kondigt ze aan dat ze aankomende zondag bij de Perstribune is op Radio 1 om 12:00 uur en maandagavond gaan ze 'leuk nieuws' delen in RTL Boulevard. "Dit om mee te beginnen", plaatst ze met een feestelijke emoticon en met 'wordt vervolgd'.

'M'n vriendje'

Dit alles beleeft ze veelal samen met 'haar vriendje' Paul. Ook legt ze nog even de baard uit op de foto. Die laat Paul namelijk staan voor Scrooge Live op 15 december om 20:30 uur op NPO1. 

Tussenstop

De twee deden overigens ook een leuke tussenstop tijdens hun tour naar Nederland. Ze gingen op bezoek bij B&B Vol Liefde-eigenaresse Petri. En die overnachting was zeer geslaagd.

Debbie en Paul op bezoek bij Petri.
Debbie en Paul op bezoek bij Petri.

Winterliefde

En er warmpjes bijzitten deze winter? Winter Vol Liefde is vanaf maandag 18 december elke maandag tot en met donderdag te zien om 20:30 uur op RTL4. 

Meer over