Lieve man

B&B Vol Liefde-Petri hoopt op liefdesadvies van Dr. Love

16 november 2023 10:35 | amusement | Door Marjolein Vos

© RTL Boulevard
Samen met Robert ten Brink, ook wel bekend als Dr. Love, gaat B&B Vol Liefde Petri op bezoek bij de boerderij van Raven van Dorst. En dat ze juist met hem in het programma Boerderij van Dorst mocht komen, vond ze wel heel leuk.

Dat vertelt ze aan RTL Boulevard.

Ochtenhumeur

"Die Hans, dat is nou typisch zo'n man dat ik denk: wat een schat van een man. Als je die nou een kans had gegeven", horen we Dr. Love aan de keukentafel zeggen. "Ik dacht nou die kan mij misschien nog wel goede tips geven of helpen om aan de man te komen." En naast liefdesadvies wordt er ook gelachen. "Waar ik mij het meest op verheug is morgenochtend Petri aan het ontbijt met haar afgrijselijke ochtendhumeur", aldus Robert ten Brink tegen Raven, niet wetende dat Petri in de kamer ernaast is. "Ja, ik kan alles horen", klinkt het.

Op haar plek

Petri steekt haar armen uit de mouwen op de boerderij van Raven van Dorst en daar voelt ze zich heel erg op haar plek. "Een beetje met mijn handen in de grond, moestuintje, bloemetje, plantjes." Ondanks dat ze wel een mening had over de snoeiskilss van Hans op haar laurierboom moet ze bekennen: Ik heb er geen verstand van, maar ik vind het wel leuk om buiten bezig te zijn."

Programma's

Naar eigen zeggen zegt Petri niet 'ja' op alle shows met BN'ers al zijn er wel een paar formats die ze zeker in overweging zou nemen. "Dan denk ik bijvoorbeeld aan programma's als Het Perfecte Plaatje, De Verraders en Wie Is De Mol?. Maar goed." Voor de B&B-eigenaar was dit alweer een enorm avontuur en is het voorlopig wel weer even goed zo.

Boerderij Van Dorst is vanaf dinsdag 28 november om 21:15 uur te zien op NPO 3.

Meer over