Alle elf single

Even voorstellen: Kandidaten tweede seizoen B&B Vol Liefde

25 december 2021 09:20 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Art Rooijakkers stelde op kerstavond de elf B&B-eigenaren voor die oren hebben naar de liefde. Rond acht van hen draait het tweede seizoen van B&B vol liefde.

Na het succes van de eerste, zomerse reeks van het realityprogramma waarin eigenlijk niemand de liefde vond is het tijd voor een tweede serie. Presentator Art Rooijakkers (foto) stelde de elf eigenaren voor aan de kijkers. Alleen de acht meest populaire kandidaten mogen meedoen. Maar wie is wie?

Hans (54)

Hans verloor ruim dertig jaar geleden zijn hart aan Toscane. Het Italiaanse leven bevalt hem zo goed dat hij nooit meer is vertrokken. Hij houdt van lekker koken, maar vindt het inmiddels wel vervelend worden dat 'ie alles alleen moet opeten. Zijn droomvrouw is romantisch, werelds en dol op reizen.

Denise (30)

Denise heeft haar leven in Zuid-Spanje prima op de rit: ze runt een vakantiecomplex met appartementen, houdt van dieren en is buitengewoon sportief. Helaas heeft ze weinig met het haantjesgedrag van de doorsnee Spaanse man. Ze zoekt een lieve, gevoelige vent met ambities die niet vies is van hard werken. 

Ted (67)

Op het zonnige Madeira staat Ted midden in het leven. Ze verloor de afgelopen 10 jaar helaas twee partners, maar ze heeft nog altijd behoefte aan warmte, genegenheid en geluk. Liefst met een actieve man die van aanpakken weet. Ted kent het leven op 't bloemeneiland op haar duimpje en mag de mensen in haar leven graag verwennen. 

Astrid (48)

Verloor als kind haar hart al aan Oostenrijk, woont er nu met haar twee kinderen van 8 en 10. Astrid is zeer zelfstandig en wil dan ook vooral een man die er voor haar kan zijn, niet om haar werk uit handen te nemen. De ware moet een stevige persoonlijkheid zijn die ook empatisch is. 

Noes (69)

In Spanje runt Noes met passie zijn B&B genaamd 'The Dancer', een verwijzing naar zijn loopbaan als danser en choreograaf. De nog altijd zeer flexibele Noes zoekt een sociale, sportieve man met humor bij wie hij voor de verandering zelf eens 't hoofd op de schouder kan leggen.

Hans (59)

De tweede Hans woont in Frankrijk en was vroeger ridder in Het Land Van Ooit. Die passie voor paarden is hij nooit verloren: hij runt naast een B&B en een boerencamping ook een manege. Een liefde voor paarden is voor een succesvolle match dan ook een onuitgesproken pre voor deze eigenzinnige, muzikale vrijbuiter.  

Mireille (54)

De onlangs gescheiden Mireille noemt zichzelf een 'global nomad', maar is inmiddels neergestreken in het Marokkaanse Marrakesh. Hier is ze druk bezig met de aanleg van haar B&B/hamam die hopelijk in maart opgeleverd wordt. Haar droomman is zowel spiritueel als down to earth

Martijn (30)

In Portugal runt Martijn samen met zijn ouders in een massaal pand een grote B&B. Hij is een zorgzaam type dat een zwak heeft voor meisjes met lichte ogen. Wat hem betreft zijn ogen doorslaggevend: ze zeggen alles en zijn het enige uiterlijke kenmerk dat nooit zal veranderen. 

Herman (62)

In Ierland geniet Herman met volle teugen van het leven. Vissen is z'n passie, hij viel dan ook onmiddellijk voor het leven in het kleine dorpje Killaloe waar hij naast een B&B ook wandeltochten en visvakanties aanbiedt. Herman weet precies wat hij wil: voor half werk doet 'ie het niet.

Natasja (48)

In een piepklein Frans dorpje waar ze naar eigen zeggen de jongste inwoner is runt Natasja een B&B in een oude watermolen. In principe heeft ze alles wat haar hartje begeert: een fijne zaak, een heerlijk leven op een prachtige plek, maar de ware ontbreekt nog.

Richard (50)

Na een leven als handmatig kokkelvisser besloot Richard het roer om te gooien. Hij vertrok naar de Algarve waar hij een tipi-camping hoopt te openen voor doorgewinterde liefhebbers van glamping. Richard verloor niet al te lang geleden zijn vrouw, maar is toe aan een nieuwe start. Zijn toekomstige geliefde moet zelfstandig zijn en van aanpakken weten.

Interesse in één van de elf? Opgeven kan via deze link.

Meer over