Wakker!

'Baby Emma' reageert na 17 jaar op grapje uit Friends

Het meisje dat 17 jaar geleden de rol van baby Emma speelde in sitcom Friends reageert na 17 jaar op ludieke wijze op 2020-grapje van het personage Chandler.

"Hey Emma, dit is het jaar 2020, ben je nog altijd aan het genieten van je dutje?”, zei het personage Chandler in seizoen 10 van Friends. De tekst is gericht aan Emma, de 1-jarige baby van Ross en Rachel. Chandler en zijn vriendin Monica hebben voor de eerste verjaardag van het meisje een romantische date af moeten zeggen, maar het kind slaapt alleen maar. In een video die ze voor haar maken als ze 18 is, verwijzen ze dan ook spottend naar het slaapje.

Wakker

Noelle Sheldon, het meisje dat baby Emma destijds samen met haar tweelingzus speelde, heeft nu het daadwerkelijk 2020 is gereageerd op de grap van toen. Op Instagram schrijft ze: “Ik ben net wakker van het beste dutje aller tijden, gelukkig 2020. Ik hoop dat iedereen een uitstekend jaar vol familie, vrienden en gelach mag hebben!” Bij de tekst een selfie met een Central Perk-mok in het Friends-decor.

Friends

De betreffende aflevering van Friends heet The one with the Cake. Wie hem wil zien kan dat jammer genoeg noiet meer op Netflix doen. De serie is daar weg in afwachting van de nieuwe dienst van HBO Max. 

Meer over:

Reageren