Ongemakkelijk moment

Bachelorette-deelnemer keihard afgewezen door Gaby Blaaser

16 juni 2020 16:43 | amusement | Door Andrea Peelen

© Videoland

In The Bachelorette doen de mannen steeds meer hun best om het hart van vrijgezel Gaby Blaaser te veroveren. Ze gaan zelfs zover, dat ze het risico lopen op een blauwtje. En dit is precies wat Kasper overkomt in de aflevering die woensdag op Videoland verschijnt.

Het tweetal geniet van een romantische lunch in een park waar olifanten worden opgevangen die in gevangenschap hebben geleefd. Echter begint het al snel te regenen en moeten Gaby en Kasper schuilen voor het weer. Kasper maakt gebruik van dit intieme moment om tegen Gaby aan te kruipen. Een romantisch moment, zou je denken.

Maar als hij haar probeert te zoenen, wijst ze hem keihard af. "Op dat moment hangt er een bepaalde spanning. Tenminste, vanuit mijn kant", vertelt hij over het ongemakkelijke moment. Of Kasper een roos krijgt tijdens de rozenceremonie, is nog even afwachten. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Kaspers date gaat iets anders dan gepland... ☔ Morgen: aflevering 6 van #DeBachelorette! Ga je kijken?

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Vrijwillig uit het programma

Wie ook twijfels heeft over de eliminatie is Chester. Hij heeft nog steeds geen gevoelens voor Gaby. “Bij mij kriebelt het eigenlijk niet zo en dan gun ik het jullie meer. Dan dat ik hier een beetje voor mijn trots sta te strijden", biecht hij op aan de andere mannen. Het zou dus zomaar kunnen dat hij vrijwillig het programma verlaat.

Meer over