Interview met Jethro

‘Bachelorette-mannen gingen bijna met elkaar op de vuist’

9 juli 2020 15:08 | amusement | Door Andrea Peelen

© Videoland

Het leek altijd koek en ei tussen de mannen van The Bachelorette. Niets blijkt echter minder waar, nu deelnemer Jethro in een interview uit de school is geklapt.

Volgens de marketing manager, die nog steeds in de race is om het hart van Gaby Blaaser te veroveren, zijn de mannen bijna met elkaar op de vuist gegaan. Aanleiding hiervoor was een miscommunicatie die ontstond aan de hand van een zoen. Gaby reageerde hier fel op en kreeg zelfs tranen in haar ogen.

'Echt op klappen'

In een interview met Kiki Düren vertelt Jethro nu over het ongemakkelijke moment. "We hebben een avond gehad, toen zat het echt op klappen. Toen dachten we: oké, er gaat nu een bom barsten." De reden hiervoor is volgens Jethro het machogedrag van de jongens. "Terwijl iedereen zo down to earth was."

Gelukkig is het nooit tot een gevecht gekomen. "Vier jongens hebben het initiatief genomen om de oorzaken uit elkaar te halen en aan het einde van de avond hebben bijna alle jongens gehuild. Omdat iedereen zich kwetsbaar opstelde."

Misleidende beelden

Uit Jethro's verhaal blijkt dat de beelden van Videoland misleidend zijn. "Het was een erg emotionele avond voor alle jongens. Daarna was het een soort van one big happy family." Omdat alleen het 'goedmaak-moment' werd getoond, had de kijker geen idee van de onenigheid tussen de mannen.

The Bachelorette kijk je op Videoland. Elke woensdag verschijnt een nieuwe aflevering op de streamingdienst.

Meer over