Badr Hari poseert met gouden kalashnikov in bad Tsjetsjeense president

9 december 2014 14:37 | amusement | Door Televizier

Badr Hari vierde zijn verjaardag samen met Ramzan Kadyrov, de beruchte pro-Russische president van Tsjetsjenië. Als cadeautje mocht Badr zijn gouden Kalashnikov op de foto.

Badr Hari komt de laatste tijd almaar in de problemen, en dus vond hij het tijd om zijn verjaardag eens zonder zorgen te vieren. Samen met zijn mattie Ramzan Kadyrov waande hij zich in een heus paradijs, waar hij werd overladen met cadeaus.

Afbeelding

© Instagram

Badr Hari

Kickboxer Badr Hari en Ramzan Kadyrov kunnen het prima met elkaar vinden, de Tsjetsjeense president is zelfs een fervent boxfanaat. Er gaan geruchten dat de ex-militieleider zijn eigen privégevangenis heeft, waarin hij de gevangenen gebruikt als boksbal. Badr laat via Instagram niet weten wat ze precies hebben gedaan, al lijkt het er sterk op dat ze deze keer alleen pannenkoeken zijn gaan eten. 

Afbeelding

© Instagram

Gouden kalashnikov

Om de dag goed af te sluiten ging Badr Hari lekker dobberen in de gouden badkuip van Ramzan Kadyrov. Speciaal voor de foto mocht de kickbokser ook nog de gouden kalashnikov van de vermeend massamoordenaar vasthouden. Het was een onvergetelijke verjaardag.

Afbeelding

© Instagram

Badr Hari was eerder een uur lang te zien in RTL Late Night.


Meer over