Barbara Sloesen en Sanne Vogel in komedie Onze Jongens

23 mei 2016 13:37 | amusement | Door Televizier

© Otto van den Toorn

Actrices Barbara Sloesen en Sanne Vogel schitteren dit najaar in de komedie Onze jongens van regisseur Johan Nijenhuis.

Dat nieuws heeft distributeur Entertainment One maandag bekendgemaakt. Welke rol ze precies gaan vertolken is nog niet bekend. Barbara en Sanne zijn naast Jim Bakkum en Martijn Fischer in de komedie te zien. De heren spelen de hoofdrollen in de film.

Magic Mike

Onze jongens gaat over twee bouwvakkers die als de zaken in de bouw wat slechter gaan, besluiten geld te verdienen met het showen van hun lichamen en het versieren van vrouwen.

Stripact

Volgens regisseur Nijenhuis wordt de film een kruising tussen Magic Mike en The full montyDe choreografie wordt verzorgd door Vincent Vianen, die eerder onder meer meedeed met The ultimate dance battle.

Barbara Sloesen

Barbara (foto) is vooral bekend van haar rol als Anna Brandt in Goede tijden slechte tijden. Ze is sinds 2014 in de soap te zien. Daarnaast vertolkte de 27-jarige actrice rollen in de films Mannenharten 2 en Rokjesdag.

Acteur en regisseur

Sanne Vogel speelde onder meer rollen in Verliefd op Ibiza en het afgelopen seizoen van Danni Lowinski. Ook regisseerde ze de romantische komedies Hartenstraat en Brasserie Valentijn.

Onze jongens draait waarschijnlijk dit najaar in de Nederlandse bioscopen.

Meer over