Barbara Sloesen heeft hoofdrol in film Zwaar Verliefd!

20 November 2017 14:32 | amusement | Door Televizier

© ANP

Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Kay Greidanus, Abbey Hoes en Liza Sips spelen de hoofdrollen in de nieuwe comedyfilm Zwaar Verliefd! De film, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Chantal van Gastel, komt in het najaar van 2018 uit.

Voormalig GTST-actrice Barbara Sloesen speelt de jonge dierenarts Isa die met haar zelfvertrouwen en de liefde in de knoop zit. Als ze uit haar bed wordt gebeld om een labrador van een chocoladevergiftiging te redden, valt ze voor de charmes van de hondeneigenaar Ruben (Jim Bakkum).

Soof

Voor Sloesen is het haar eerste grote hoofdrol. Ze had  eerder rollen in GTST, Celblok H, Flikken Maastricht en op dit moment speelt ze in Soof, een nieuw begin op Videoland. Ook timmert ze aan de weg als filmactrice met haar rollen in Rokjesdag, Mannenharten 2 en Onze Jongens. Aan Televizier vertelde ze onlangs dat ze GTST verliet omdat ze “heel erg de behoefte had om andere dingen te doen.” En dat lijkt goed uit te pakken voor Barbara.

Jim Bakkum

Ook Jim Bakkum heeft het maar druk op dit moment. Hij is net begonnen met de hoofdrol in de musical On Your Feet en heeft nu voor de tweede keer een hoofdrol in een speelfilm. Zijn eerste film Onze Jongens, waarin ook Barabara Sloesen speelde, kwam vorig jaar uit.

Den Bosch

Zwaar verliefd! wordt opgenomen in Den Bosch en geregisseerd door Jamal Aattache die eerder de regie van jeugdsoap ZOOP op zich nam.

Meer over