Barbie en Michael gaan echt niet scheiden

17 november 2016 14:53 | amusement | Door Televizier

© RTL Nederland

Het huwelijk van Samantha en Michael van der Plas zou op springen staan. Maar volgens hun manager Jake Hampel halen de realitysterren ongetwijfeld de jaarwisseling.

De houdbaarheid van hun huwelijk werd in twijfel getrokken in de media, mede door het feit dat de twee tortelduifjes geregeld ruzie hadden in hun RTL 5 real life soap Samantha & Michael: Enkeltje Torremolinos. Volgens weekblad Story zouden de spanningen zo hoog zijn opgelopen dat de breik al een feit was.

Stormachtig

Shownieuws besloot verhaal te halen bij manager Jake Hampel die het scheidingsgerucht naar het land der fabeltjes verwijst:"Een scheiding is momenteel niet ter sprake. Ik weet zeker dat ze deze kerstdagen samen de kerstboom zullen optuigen."

Terug naar Torremolinos

Maar ook Jake kan niet in de toekomst kijken. Het zou volgens Hampel best weleens mogelijk zijn dat in maart de bom alsnog barst. Michael wil dan terugkeren naar Spanje, wat de aan heftige heimwee lijdende Samantha eigenlijk totaal niet ziet zitten. Hampel: "Het is de vraag of ze dan met het hele gezin terugkeren naar Spanje. Het kan net zo goed zijn dat Michael in zijn eentje gaat."

Lees ook: Mocht het nou echt stuklopen, dan is Samantha in elk geval nog gelukkig met haar nieuwe borsten.

Meer over