Barbie’s Michael moet 11 juni voor de rechter verschijnen

Michael van der Plas moet 11 juni voor de rechter komen en gaat mogelijk een tijdje brommen. De man van Barbie wordt verdacht van wapen- en drugsdelicten.

Dagvaarding

Een jaar geleden werd Michael van der Plas aangehouden op verdenking van het aanschaffen van een vuurwapen en het handelen in drugs. De Haagse bink kwam voorlopig vrij, maar moet nu toch voor de rechter verschijnen. De dagvaarding is inmiddels bij hem op de mat gevallen. RTL boulevard heeft het document in handen, waarin staat dat hij 11 juni voor de rechter moet verschijnen.

Beschuldigingen

Michael van der Plas heeft volgens de entertainmentsite bijna evenveel realityseries op zijn naam als rechtszaken in het verschiet. In de dagvaarding blijkt namelijk dat de naam van realityster in niet één, maar in drie zaken wordt genoemd. Hij wordt verdacht van het handelen en bezitten van meerdere vuurwapens, waaronder een automatisch wapen. Met hennep, speed en MDMA is de wederhelft van Barbie niet onbekend. Hij wordt ervan verdacht deze verdovende middelen te bezitten en ze ook nog eens te verpatsen. De advocaat van Michael bevestigt aan RTL Boulevard dat deze den laste leggingen kloppen. 

Foute vriendjes

Niet alleen Michael’s naam komt in de dagvaarding voor. In de vriendenkring van de man van Barbie zitten genoeg foute vriendjes. Zo zijn er naast Michael zijn nog vijf medeverdachten die worden genoemd in het document. Van de vijf kameraden zit de meest beruchte momenteel vast op verdenking van overvallen, kluiskraken, drugshandel en wapenbezit.

Doe Effe Paranormaal

Barbie en Michael zijn sinds kort weer op tv te zien met hun nieuwe realityserie. RTL meldt dat Barbie & Michael: Doe Effe Paranormaal vooralsnog gewoon wordt uitgezonden. Of Barbie een goede afloop voor haar man voorspelt moeten we afwachten. 

Reageren