Bart Boonstra presenteert nieuwe spelshow Nickelodeon

Bart Boonstra presenteert het nieuwe Nickelodeon-programma Nick in the Box. Het wordt een spectaculaire spelshow op de vroege zondagochtend.

Bart Boonstra brak door als presentator van de geflopte realityserie Secret Story, dat hij samen met Renate Verbaan presenteerde. De presentator annex zanger verkaste als snel naar Nickelodeon, waar hij nu het nieuwe programma Nick in the Box gaat presenteren. 

Bart Boonstra

Boonstra doet dit niet alleen, hij presenteert de show samen met Iris Hesseling en Anouk Maas. “Deze drie presentatoren zijn al langere tijd te zien op Nickelodeon, en zijn bekend en geliefd bij de jonge kijkers”, aldus een woordvoerder van Nickelodeon. 

Nick in the Box

In elke aflevering strijden twee teams in verschillende spannende rondes om roem, eer en geweldige prijzen. “Het doel van het spel is om zoveel mogelijk sleutels te verzamelen”, vertelt de zegsman. Met deze sleutels kunnen de deelnemers vervolgens kluizen met prachtige prijzen openen. Het is de droom van ieder kind.

Nickelodeon

Nick in the Box gaat op 28 september van start. “Het eerste seizoen van Nick in the Box heeft 36 afleveringen en 1 best of-aflevering van elk 44 minuten“, aldus de woordvoerder. 

Wie weet wordt Nick in the Box wel het favoriete programma van Kiki-Kate, de dochter van Nicolette van Dam.

Meer over:

Reageren