Bart Bosch terug op tv

Presentator Bart Bosch keert na een afwezigheid van 10 jaar terug op televisie. De oud-winnaar van het programma Showmasters gaat Life is Beautiful presenteren. 

Bart Bosch hoorde het goede nieuws toen hij te gast was bij het programma Life is Beautiful op RTL 4. Tijdens de opnamen vroeg presentatrice Sophia de Boer of hij een van de pesentatoren wilde worden. Terug op televisie komen was een van de grootste wensen van Bart dus dat kwam mooi uit. Bart gaat wekelijks items presenteren en zit af en toe aan tafel bij Sophia.

Showmasters

Bart werd beroemd toen hij 25 jaar geleden de talentenjacht Showmasters won, daarna presenteerde hij programma's als Telekids, De Leukste Dieren en Kunstbende. Maar tot een echte doorbraak kwam het niet. Hij bracht ook een paar singles uit en sprak veel animatiefilms in, zo is hij al onder meer sinds jaar en dag de stem van het treurige hondje Droopy.

100%

Maar voor Bart is er geen enkele reden treurig te zijn, er gaat natuurlijk niets boven televisie: „Het is voor mij echt geweldig om na een aantal jaren gestopt te zijn met presenteren weer de draad op te kunnen pakken. Ik heb er ongelofelijk veel zin in en ga er voor 100% tegenaan.”

Lees ook:
Met deze Showmasters-collega van Bart liep het minder goed af

Meer over:

Reageren