Bartho Braat stopt nu toch bij GTST

11 januari 2016 22:51 | amusement | Door Televizier

© Otto van den Toorn/RTL

Bartho Braat, al sinds jaar en dag Jef Alberts in Goede Tijden Slechte Tijden, geeft er de brui aan. Bartho (65) is donderdag 21 januari voor het laatst te zien in de soap.

Vorig jaar kondigde Bartho Braat ook al eens zijn afscheid uit Meerdijk aan, maar die uitspraak trok hij later weer in. Nu is het na 25 jaar¬† toch over en uit met een van de laatste originele acteurs uit GTST. In RTL Late Night zei Bartho: „Het is klaar. Ik ben van de zomer 65 geworden en dan gebeurt er wat met je.”

Theater

Met pensioen gaat Bartho niet, hij staat overmorgen al weer in het theater en verheugt zich op andere klussen. „Leuk, ik moet weer achter m'n eigen werk aan. Ik heb een fantastisch afscheid gehad bij Goede Tijden Slechte Tijden, maar we gaan nieuwe dingen doen. Ik kan nu weer meer het theater in en dat is het leukste wat er is.”

Zuid-Frankrijk

In de soap vertrekt Jef Alberts naar een wijnboerderij in Zuid-Frankrijk om daar een nieuwe toekomst te beginnen. De emigratie van Jef komt een paar maanden nadat soapbroer Robert Alberts (Wilbert Gieske) terugkeerde in GTST. De broertjes Alberts worden dus wederom van elkaar gescheiden.

 

Meer over