Bas Muijs wil GTST niet verlaten

7 Oktober 2014 15:04 | amusement | Door Televizier

© Jaap Vrenegoor

Bas Muijs wist dat hij slechts tijdelijk in de huid van Stefano Sanders mocht kruipen, toch baalt de acteur als een stekker dat hij de soap weer moet verlaten.

Bas Muijs huilde van geluk toen hij hoorde dat hij weer mocht terugkeren in de populaire soap GTST. De afgelopen maanden was hij druk in de weer met de opnames, helaas voor Bas staat alles er inmiddels op. “De opnames namen nog geen tien weken in beslag. Ik wist dat ik tijdelijk terug zou zijn in de soap, maar het smaakte wél naar meer. Ik hoop van harte dat ik nog eens word gevraagd”, vertelt de acteur in Story.

Bas Muijs

Bas Muijs speelde in zijn beginjaren bij GTST een zeventienjarige puber die nog weinig verantwoordelijkheden had, inmiddels is Stefano Sanders de vader van een volwassen zoon. Dit was voor Bas wel even wennen, hij verwacht dan ook dat het hem de volgende keer beter af zal gaan. “Dan kan ik me ook vast en zeker beter in de rol van vader inleven, want dan ben ik dat in het echt óók.”

GTST

Bas Muijs is blij dat hij toentertijd heeft aangegeven dat Stefano Sanders in leven moest blijven. “Toen ik er destijds werd uitgeschreven, heb ik gevraagd of mijn personage in leven mocht blijven. Dan kun je altijd terugkomen!”, aldus Muijs.

Ook Nuran verliet GTST zonder dood te gaan, wie weet zien we Toprak Yalçiner over een aantal jaar terug in de soap.

Meer over