Wat doen de sterren dit weekend?

Bas Smit en Nicolette van Dam opgelicht via internet

1 november 2020 17:58 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Bas Smit en Nicolette van Dam hadden zo'n vijftig dagen voor kerst al zin om hun huis te versieren. Daarvoor kochten ze een notenkraker op internet, maar het object bleek iets kleiner uit te vallen dan gedacht.

In een filmpje op Instagram legt Bas uit wat de bedoeling was van het bestelde beeld. Uiteindelijk haalt hij na wat omzwervingen het poppetje tevoorschijn en dan komt de aap uit de mouw. Hij en Nicolette hebben geld uitgegeven aan een miniatuurversie. Gelukkig kunnen beiden er nog om lachen.

Rens Kroes is een paar weken terug moeder geworden en heeft dat nu met de wereld gedeeld.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

In de nacht op 23 oktober is ons groot wondertje Maya Jade op Aarde geland. Ze is thuis in een mooie, verwarmend omgeving (incl. Himalaya lampjes, etherische oliën, mantra’s, bad en houtkachel) geboren met de mooiste en de meest liefdevolle vrouwen en natuurlijk papa om haar heen. Nog nooit heb ik zo hard moeten werken in mijn leven (het was een baring met achterhoofdsligging met verscherpt mechanisme) maar de liefde voor ons kind overstijgt alles (ook het herstel, wat pittig is en waar niet veel over wordt gesproken). Ik ga heerlijk genieten de aankomende tijd en zal mij goed laten verzorgen met Powerfood (yang foods zoals stoofpotjes, soepen havermout met kaneel + gekookte appel), dmv warmte en liefde zodat ik over een paar maandjes weer goed ben hersteld. En ja, ik post af en toe een fotootje hoor! Heel veel liefs, Rens ——- On the night of the 23rd of October, we welcomed our miracle, Maya Jade, to the world. She was born at home in a beautiful, warm setting (which included Himalayan salt lamps, essential oils, mantras, a bath and a wood-burning stove). We were surrounded by the most beautiful and loving women and, of course, her papa. I have never had to work so hard in my life (the birth involved a cephalic presentation with moderate flexion), but the love of our child surpasses everything (including the recovery, which is intense and isn’t talked about often enough). I’m going to enjoy this time and take good care of myself with Powerfood (yang foods like stews, soups, oatmeal with cinnamon + stewed apple), warmth and love so that I will be fully recovered in a couple of months. And yes… I will post a picture every now and then!  Personal swaddle by @atelierannur 💛

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Bridget Maasland geniet thuis met zoon Mees en de hond van een knuffelpartij.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

¡Three Amigos! 💛💛💛 @bridgetmaasland #zack @_mees_padberg

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Lil' Kleine dacht door zijn naam even dat hij in de speelgoedauto naast zijn Mercedes zou passen. Zo vader, zo zoon waarschijnlijk.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Like 🙍‍♂️like 👶🏼.

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Tommie Christiaan gooit het door het coronavirus over een heel andere boeg en is nu hovenier.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Deze tijd staat voor mij voor het opnieuw uitvinden van mezelf. Geen optredens, theatertour gecancelled. Zoveel moois in het verschiet en een wereldwijde pandemie die roet in het eten gooit. Nu kan ik bij de pakken neer gaan zitten, maar soms vergeet je dat je veel meer kan dan je denkt! Je hebt een paar klauwen waar je dingen mee kan maken. Ik heb altijd een liefde voor groen en buiten gehad en als ik ooit iets anders zou willen doen, zou dat iets zijn in het hoveniersvak. Toen Corona toesloeg heb ik een tijd gehoopt op een snelle omslag zodat we allemaal weer verder konden, maar het duurde en duurde. Ik wordt straks vader en wil koste wat kost mijn gezin onderhouden en ervoor zorgen dat mn zwangere meisje deze mooie periode op een fijne manier doorkomt en ons kleine mannetje in een stressloze, liefdevolle situatie geboren wordt. Ik stuurde tientallen mailtjes eruit onder het mom van niet geschoten is altijd mis. Wijsman Hoveniers in Bleiswijk nodigde me uit voor een gesprek en wilde me een kans geven en een week later leer ik sierbestrating leggen, schuttingen maken, pergola's bouwen en hoe je een tuin moet onderhouden. Ik zie dit niet als een vlucht of een verlies. Ik heb door deze situatie iets gevonden waar ik heel gelukkig van word en ben er trots op! Eerlijk ambachtelijk werk, waar ik veel van leer en samen werk met super toffe collega's die me heel veel leren. Ik mis het optreden enorm en zal dan ook in de startblokken staan om weer op te treden en mooie artistieke doelen te behalen, maar 1 ding is zeker. Ik heb er een roeping bij en ik wil iedereen meegegeven die met zn ziel onder zn arm zit thuis en het niet ziet zitten; Wij mensen hebben het in ons om onszelf opnieuw uit te vinden. Je hebt het in je om iets te vinden waar je kracht ligt ook al lijkt het ver buiten je straatje. We got this! En mocht je nou een mooie nieuwe tuin willen laten aanleggen, surf dan even maar de site van Wijsman Hoveniers en mss sta ik dan binnenkort in je achtertuin te werken🤗 #newme #dezingendetuinman #hovenier #wegotthis

Een bericht gedeeld door Tommie Christiaan (@tommiechris) op

Miljuschka Witzenhausen en haar familie konden Halloween niet ongemerkt voorbij laten gaan.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Happy Halloween!! Dit is mijn schattige meisje maar vandaag een lopend skelet😱

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Kim-Lian van der Meij deed er nog een schepje bovenop.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

How was your Halloween??? 👻🎃🤡 😋 @susicakegotland

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) op

Katja Schuurman vermaakt zich ondanks de regen opperbest op deze druilerige zondag.

Meer over