Baywatch-ster Jeremy Jackson steekt vrouw neer

Baywatch-acteur Jeremy Jackson zit voor de tweede maal dit jaar in de penarie. Een vrouw beschuldigt 'Hobie' ervan dat hij haar met een mes heeft gestoken.

Het incident vond in augustus plaats in Los Angeles. Volgens de vrouw probeerde Jeremy de auto van haar vriend te stelen. Toen zij hem tegen wilde houden, trok Jeremy Jackson een mes en stak hij haar in rug, arm en been. De voormalige acteur werd later opgepakt in een hotel. 

In April stak de 34-jarige Jackson een man negen keer op een feestje. Toen werd hij vrijgesproken omdat hij handelde uit zelfverdediging. Dit keer kan Jackson tot 7 jaar cel worden veroordeeld. 

You Can Run

Jeremy Jackson werd als kind beroemd dankzij de serie baywatch waarin hij Hobie Buchannon speelde, de zoon van David Hasselhoff. Hij scoorde in 1995 een hitje met You Can Run. Daarin kwam Jackson vooral negatief in het nieuws. In 2008 kwam er een sekstape met hem en een pornoster op de markt, in 2011 deed hij mee aan Celebrity Rehab With Dr. Drew waarin hij probeerde af te kicken van anabole steroïden. 

 

Reageren