Over vaccinaties

Beau botst flink met Jezus Leeft-lijsttrekker Florens

1 juni 2021 13:40 | amusement | Door Irma Tomas

© Wiliam Rutten
Beau van Erven Dorens kreeg het maandag in zijn talkshow Beau aan de stok met evangelist Florens van der Spek die kwam uitleggen waarom hij geen vaccinatie blieft.

De immer lachende Florens raakte niet uitgepraat over zijn liefde voor Jezus en het eeuwige leven dat hem te wachten staat. Florens vertelde ook dat hij geen vaccin nodig heeft omdat hij biologisch eet en daarom resistent is. Duidelijk niet iemand van wie je veel wijzer wordt als het gaan om vaccinatie-wijsheden.

Hou je kop!

Nadat Beau een einde wilde maken aan het gesprek, bleef Florens doorkletsen en daar ergerde de presentator zich nogal aan. Zo erg zelfs dat hij zijn gast toebeet dat deze zijn kop moest houden. Toen verging het lachen Florens enigszins. Even later bood Beau zijn verontschuldigingen aan.

Telefoon

Later stak de ergernis de kop weer op toen Florens na het gesprek constant op zijn telefoon keek. Beau verzocht hem vriendelijk doch dringend het ding neer te leggen en zich te concentreren op de andere gesprekken aan tafel. 

De uitval van Beau kon bij de sommige kijkers op begrip rekenen, maar de meeste mensen vonden het niet erg netjes. 

Zinloos

Barry vatte de gebeurtenissen eigenlijk het best samen. Het was nogal zinloos om Florens voor dit gesprek uit te nodigen aan een talkshowtafel.  

Meer over