Komt goed

Beau houdt vertrouwen in Beau

15 oktober 2019 14:34 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten
Beau van Erven Dorens hoopt dat de kijkcijfers van zijn talkshow gaan stijgen. Hij heeft vertrouwen in het programma en is daarnaast van mening dat de dynamiek in zijn praatprogramma al een stuk is verbeterd.

“Geloof me, dat gaat echt goed komen. We hebben elke avond een leuke show. Lachen veel, leren elke dag. We willen actueel zijn, zitten erbovenop. De kijker moet ons nog even ontdekken. Een moeilijk proces. Maar soms heb je mazzel en kijken er, zoals vrijdag, 935.000 mensen", zegt de presentator in gesprek met het AD.

Minst bekeken week 

Een opmerkelijke uitspraak wel, want Beau heeft net de minst bekeken week van de show achter de rug. Er keken gemiddeld 446.000 mensen naar het programma, met op woensdag het dieptepunt met 245.000 kijkers. Ter verdediging van Beau was dat hij het op die tijd moest opnemen tegen het Gouden Televizier-Ring Gala. Afgelopen vrijdag scoorde Beau het hoogste aantal kijkers ooit met 935.000.

Bijltje

Beau blijft vertrouwen houden in zichzelf, de redactie en alles wat er bij het programma komt kijken. “Natuurlijk word ik ook wakker met de kijkcijfers, maar ik laat me er niet door raken. Daarvoor heb ik te vaak met dat bijltje gehakt. Ik kijk liever naar de show zelf. Die wordt steeds leuker en beter.”

Meer over