Niet bang

Beau kreeg kogelbrief na Boulevard

15 Augustus 2018 15:26 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Beau van Erven Dorens kreeg na wat opmerkingen in RTL Boulevard een kogelbrief en politiebewaking.

Die kogel was waarschijnlijk afkomstig van enkele woonwagenbewoners die Beau in de uitzending had beledigd. „Nadat ik in RTL Boulevard een aantal dingen riep over een groep belasting ontduikende kampers, kreeg ik een brief met een kogel erin opgestuurd. Heb ik een paar dagen tussen twee politieauto’s ingereden. Bumper aan bumper zonder enige bewegingsvrijheid.”

Totaal niet serieus

Wie denkt dat Beau van Erven Dorens in de rats zat na die bedreiging heeft het bij het verkeerde eind. „Ik nam het zelf totaal niet serieus en heb de kogel nog steeds thuis liggen. Deze bedreiging is trouwens in niets te vergelijken met de situaties waar John van den Heuvel mee moet dealen. Wat hij meemaakt is echt verschrikkelijk.”

Tandjes kwijt

Beau reageert in het Nieuwe Revu-interview ook op de kritiek dat RTL Boulevard slappe hap is geworden sinds het vertrek van Albert Verlinde. „Ik ben het soms weleens eens met de kritiek dat Boulevard z’n tandjes een beetje kwijt was geraakt en ik probeer er nu alles aan te doen om die tanden weer terug te zetten. Collega’s als Peter van der Vorst, Frank Dane, Peter R. de Vries en John van den Heuvel hebben het in zich om af en toe een beetje gemeen te zijn. Met hen brengen we scherpte en eerlijkheid op de buis en hoe meer we daarvan hebben, des te beter. ”

Meer over