Beau reageert op de vraag of híj Humberto op had willen volgen

2 maart 2018 13:23 | amusement | Door Televizier

© Soenar Chamid

Het vertrek van Humberto Tan en de komst van Twan Huys bij RTL Late Night is het gesprek van de dag in medialand. Ook bij RTL Boulevard werden de heren uitgebreid besproken.

Twan zal zich nog flink moeten bewijzen als talkshowhost van RTL Late Night, menen vooral Beau van Erven Dorens en John van den Heuvel. Ook reageert Beau op de vraag of híj het stokje van Humberto niet over had willen nemen. 

'Heel veel mensen wilden Beau'

Had jij het willen doen, Beau?", vraagt Marieke Elsinga hem op de man af. Marieke werkte voor ze werd aangenomen bij RTL Boulevard met zowel Humberto als Beau samen, toen hij de zomereditie van RTL Late Nightpresenteerde. Ook Luuk Ikink, Humberto's eerste en huidige sidekick, is benieuwd: "Heel veel mensen wilden wel dat jij het zou gaan doen."

Beau wil hier duidelijk geen antwoord op geven: "Jongens, laten we het nou niet over mij gaan hebben." Ook John van den Heuvel mengt zich in het gesprek en geeft te kennen dat hij Twan Huys "eerlijk gezegd een verrassende keuze" vindt. "We hebben ook talent in eigen huis." Waarop Beau weer antwoordt: "Verrassing is toch juist ook goed?"

Humberto en Twan niet te vergelijken

Toch geeft de presentator zelf ook te kennen dat hij z'n vraagteken zet bij Twan. "Die hartelijkheid die Humberto heeft, die warmte die hij uitstraalt naar iedereen toe - wat je echt nodig hebt voor zo'n talkshow, is iets wat Twan Huys moet gaan bewijzen." John trekt dat sterk in twijfel: "Ik denk niet dat hij dat heeft. Ze zijn onvergelijkbaar."  

Kwetsbaarheid

Marieke prijst Humberto nog om zijn kwetsbaarheid. "Je zag een traan en dat vond ik heel mooi. Toen zag je die kwetsbaarheid die mensen misschien wel een hele tijd gemist hebben." 

Nog tachtig afleveringen RTL Late Night

Humberto zal nog zo'n tachtig afleveringen RTL Late Night presenteren, dus het duurt nog wel een paar maanden voordat hij geen 'tot morgen, weer fris en fruitig' meer zegt. Zul je net zien dat de kijkcijfers in die laatste paar maanden door het dak gaan, voorspelt Marieke. "Dat zal heerlijk zijn, dan gaat 'ie eruit met een knal."  

Lees ook: RTL wilde Matthijs in plaats van Twan voor RTL Late Night 

Meer over