Zijn ze nog samen?

Beau strikt MAFS-stellen voor nazit

11 mei 2022 09:06 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Fans van Married at first sight zitten de hele avond goed bij RTL 4: niet alleen is de ontknoping van het zevende seizoen te zien, direct daarna volgt bij Beau de nabespreking waarin ook blijkt wie nu nog samen zijn.

Op Videoland is al te zien dat meerdere stellen de eindstreep halen van het grote MAFS-liefdesexperiment. De vraag is of de liefde standhield nadat de camera's weg waren.

Herfst 2021

Onlangs onthulde deelnemer Birgitte dat het huidige seizoen al een tijdje geleden is opgenomen. De eerste selectiedagen vonden afgelopen juli plaats waarna Carlo Boszhard in augustus het land doorreed om de kandidaten te verrassen met hun deelname. De bruiloften vonden vervolgens plaats in september en oktober waarna de huwelijksreis, samenwoonfase en koppelsweekend uiteindelijk een slordige twee maanden in beslag namen. 

Sonny & Dylan

De tijd staat niet stil: inmiddels is er een klein half jaar verstreken sinds drie van de zeven koppels voor elkaar kozen. Op Instagram kon Sonny Monster al onthullen dat hij vanavond aanschuift bij Beau om te bespreken hoe het hem en zijn man Dylan is vergaan. Is het leven nog het Disney sprookje dat de mannen voor ogen hielden?

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sonny Monster (@sonnymonster)

Meer over