Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge presenteren IQ Test

De Nationale IQ Test, die dit jaar naar RTL 4 verhuist, heeft een nieuw presentatieduo: Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge.

Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge presenteren de eerste RTL 4-editie van De Nationale IQ Test. De show was vorig jaar nog bij BNN te zien en werd toen aan elkaar gepraat door Sophie Hilbrand en Ruben Nicolai.

Blondjes

Acht bekende Nederlanders en vijf publieksvakken worden door Beau en Jeroen onderworpen aan een IQ-test. Welke BN'ers het aandurven, wordt later bekend. De publieksvakken worden dit jaar gevuld met de 'blondjes', de personal trainers, de juffen, de advocaten en de Real Men uit het gelijknamige programma van Beau.

Ik Hou Van Holland

Voor Beau en Jeroen betekent de presentatie van de IQ Test een hereniging op tv. Jaren geleden streden ze als teamcaptains tegen elkaar in Ik Hou Van Holland en dit najaar namen ze tegen elkaar op in panelshow Beste Kijkers. Wie weet ontstaat er bij de IQ Test wel weer zo'n felle strijd, want voor het eerst maken de presentatoren van het programma zelf ook alle vragen en wordt hun score bekend gemaakt.

De Nationale IQ Test 2016 is zaterdag 2 januari om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Lees ook:
De Nationale IQ Test verhuist van BNN naar RTL 4 

Reageren