Maar waar?

Beau van Erven Dorens hint op nieuw seizoen Casa di Beau

17 oktober 2023 13:06 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland

Na een seizoen vol goede gesprekken met BN’ers als Davina Michelle, Linda Hakeboom en Thomas Dekker zit het erop voor Beau van Erven Dorens. Toch is de vraag: voor hoelang? Het heeft er alle schijn van dat Casa di Beau komend jaar een nieuw seizoen krijgt.

Hoe we dat weten? Van Beau van Erven Dorens zelfs.

Lees ook: De TV van gisteren: Kijkers enthousiast over Casa di Beau met Davina Michelle en Edwin Evers 

Casa di Beau 

Als er één BN’er tegenwoordig onlosmakelijk verbonden lijkt met Italië, is het Beau van Erven Dorens wel. De presentator van RTL maakte namelijk de afgelopen jaren al programma's als Lago di Beau vanaf een plaats aan het Comomeer, reisde door Sardinië in Isola di Beau en ook Toscane moest eraan geloven. In Casa di Beau ontving hij daar wekelijks twee bekende Nederlanders voor goede gesprekken en uitstapjes in de schilderachtige dorpjes.

Nieuw seizoen 

Met zo’n 1 miljoen kijkers per aflevering (incl. uitgesteld kijken) is het bijna niet meer de vraag óf er een nieuw seizoen komt, maar wanneer. Beau van Erven Dorens heeft zelf al een idee waar die zich zou moeten afspelen, zo blijkt uit de allerlaatste scène van Casa di Beau, waarin hij belt met een Italiaanse makelaar. “Luister, ik ben op zoek naar een huis aan zee. Ik denk aan Sicilië, Portofino of Puglia”, aldus de presentator. “Maar het belangrijkste is zee. Ik moet kunnen zwemmen.”

Aangezien we er niet vanuit gaan dat dit voor zijn eigen gewin is, kunnen we wel met 99,9% zekerheid zeggen dat er een nieuw seizoen volgt. Wanneer is echter nog even de vraag. Wordt vervolgd!

Meer over