Opvolger Twan Huys

Beau van Erven Dorens in gesprek met RTL over late night talkshow

26 Maart 2019 11:06 | amusement | Door Irma Tomas

© Soenar Chamid
Gaat Beau nu dan toch de late night talkshow op RTL 4 presenteren? De presentator vertelde bij QMusic dat hij in gesprek is met de zender.

Op de vraag van dj Mattie Valk of Beau in de toekomst nog iets op de late avond bij RTL gaat doen zei de presentator het volgende: „We zijn in gesprek, je ziet dat ik aan het glimlachen ben.” Veel meer wilde de Gouden Televizier-Ring winnaar nog niet kwijt.

Toen Beau Humberto verving

Dat RTL Beau polst als opvolger van Twan Huys op de late avond is niet een hele grote verrassing. Beau liet al zien dat hij een prima keuze is toen hij Humberto Tan verving als zomerkracht. Toen Humberto daarna moest wieberen, verwachtte Beau dan ook dat hij wel een telefoontje zou krijgen van de directie.

Open sollicitatie

Dat gebeurde ook, maar niet met de boodschap die Van Erven Dorens in gedachten had: „Toen Erland Galjaard belde en zei: ‘Ik heb Twan Huys gevraagd’ vond ik dat ontzettend jammer. Die twee maanden dat ik Humberto verving, waren een soort open sollicitatie. Het was altijd mijn droom een talkshow te presenteren”, zo vertelde hij in Volkskrant magazine.

De nieuwe late night show van RTL begint in september.

 

Meer over