Beau van Erven Dorens niet welkom in huis Linda de Mol

5 januari 2018 16:34 | amusement | Door Televizier

© Roy Beusker Fotografie

Beau van Erven Dorens interviewt zijn gasten in 5 jaar later bij hen thuis. Linda de Mol is nogal gesteld op haar privacy, en dus kwam ze op visite bij de presentator thuis.

Linda de Mol is vanavond te gast in het interviewprogramma 5 jaar later. Opvallend genoeg vindt het interview deze keer niet plaats in het huis van de gast. “Het is het laatste stukje dat ik helemaal voor mezelf wil houden“, vertelt Linda aan Beau. “Het voelt heel raar om de deur open te gooien en te zeggen: ‘Dit is mijn keuken en dit is mijn bank.’ Daar heb ik moeite mee en dat heb ik eigenlijk nooit gedaan.”

5 jaar later

In de afgelopen vijf jaar is er niet veel veranderd in het leven van Linda. Destijds had ze al een punt gezet achter haar tv-serie Gooische Vrouwen, maar nieuwe televisiesuccessen lieten niet lang op zich wachten. Ze bedacht en maakte sindsdien onder meer Divorce, Familie Kruys en Linda's Zomerweek. Daarbij bleef haar eigen tijdschrift onverminderd populair. De grootste verandering zat 'm in de privésfeer. In de afgelopen vijf jaar heeft Linda afscheid moeten nemen van zowel haar vader als haar moeder. Ook kreeg de politie haar stalker te pakken.

5 jaar later zie je vanavond om 22:35 uur op RTL 4.

Meer over