'Zover is het nog lang niet'

Beau van Erven Dorens ontkent verhaal in Privé over afscheid als presentator

25 november 2023 11:49 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten
Beau van Erven Dorens heeft verbaasd gereageerd op een interview van zichzelf in Privé. Daarin heeft Evert Santegoeds of een van zijn medewerkers de stop als presentator opgeschreven. De 52-jarige Beau liet daarop via Instagram weten dat hij het interivew 'werkelijk niet kan herinneren'.

Wanneer Van Erven Dorens stopt als presentator, zal hij die mededeling eerst intern en thuis kenbaar maken, zo schrijft de RTL-presentator op social media. "En dan mijn collega's en dan bij mensen lukraak op straat misschien en dan, heel ver in de diepte van mijn afscheidsaankondigingstournee, aan een krant of tv-programma."

RTL

Beau weet daarbij dat ook hij niet het eeuwige leven op de buis heeft. "Dat ik afscheid ga nemen als tv-presentator, dat komt vast wel een keer", gaat hij verder door. Maar de tijd van gaan is nog niet gekomen, zo stelt Beau, die het naar eigen zeggen enorm naar zijn zin heeft bij RTL. "Met een leuke talkshow, met een leuk interview-programma in Italië (Casa di Beau), een leuke quiz (Weet Ik Veel), een fijn reisprogramma met Michiel Vos en allemaal mooie andere plannen."

Beau op Bezoek

Eén van die plannen maakte de presentator en passant bekend. Hij werkt momenteel namelijk aan het onderzoeksprogramma Beau op Bezoek. "Eigenlijk heb ik mij nooit beter op mijn plaats gevoeld dan nu, midden in de maatschappij, bij een goede, positieve zender, met fijne collega's en gelukkig genoeg kijkers om rendabel te blijven voor mijn zender, blijkbaar." Het afscheid van de tv-wereld is volgens de presentator dus nog niet aan de orde. "Zover is het nog lang niet."

Meer over