Beau van Erven Dorens presenteert hyposeshow You're Back In the Room

15 juli 2015 10:10 | amusement | Door Televizier

© SBS - Elvin

Beau van Ervens heeft zijn eerste officiele opdracht bij nieuwe werkgever RTL 4 in de pocket. Hij is de presentator van het spel You're Back In the Room.

In You’re Back In The Room brengt een hypnotiseur wekelijks een team van vier mensen onder hypnose. Vervolgens moeten zij in diverse spelrondes een zo groot mogelijk geldbedrag bij elkaar winnen. Beau van Erven Dorens leidt het spel in goede banen. 

Hypnotische hindernissen

De vier deelnemers, die volkomen vreemden voor elkaar zijn, krijgen tijdens hun hypnose opdrachten ingefluisterd door een hypnotiseur. Hierdoor wordt het volbrengen van het spel net iets moeilijker, frustrerender en -voor de kijker thuis-  grappiger gemaakt. Hoe goed de kandidaten omgaan met hun hypnotische hindernissen bepaalt hoeveel geld ze gezamenlijk verdienen.

Geld

Het programma bestaat uit drie spelrondes: een creatieve ronde, een quiz en een BN'ers ronde. In het finalespel wordt uiteindelijk bepaald hoeveel van het verdiende geld de kandidaten daadwerkelijk mee naar huis mogen nemen.

Recensies

You're Back In the Room is van origine een Brits format, het programma werd dit voorjaar in Engeland uitgezonden en daar kreeg het zeer gemengde recensies. 'Je vindt het geweldig of je haat het', zei een van de recensenten, een ander vond het het slechtste programma dat hij ooit had gezien, terwijl een ander You're Back In the Room juist het grappigste programma op tv vond. Vanaf vrijdag 28 augustus kunnen we het zelf beoordelen.

Lees ook:
In mei werd bekend dat Beau terugkeert bij RTL 4

Meer over