Na interview in Casa di Beau

Beau van Erven Dorens vindt reacties op Gordon 'ronduit schandalig'

10 januari 2024 10:47 | amusement | Door Irma Tomas

© Screenshot Casa di Beau
Beau van Erven Dorens en Gordon kregen beiden veel kritiek op het interview van laatstgenoemde in Casa di Beau. Maar presentator Van Erven Dorens neemt het op Instagram op voor de veelgeplaagde zanger.

Gordon vertelde in Casa di Beau in de sneeuw over de nasleep van zijn liefdesaffaire met de Australische Gavin. De veelgeplaagde zanger/presentator vertelde o.a. dat hij twee zelfmoordpogingen deed en hij suggereerde dat Gavin schizofreen zou zijn. Veel kijkers en tv-makers lieten daarna weten dat ze de verhalen van Gordon met een korreltje zout nemen en hem een dramaqueen vinden. Beau van Erven Dorens kreeg kritiek omdat hij alle verhalen voor zoete koek slikte en geen enkele kritische vraag stelde. 

Zet je tv uit

Over de kritiek op zijn interviewstijl gaat Beau niet in, maar hij neemt het op Instagram wel op voor Gordon. 'De manier waarop sommige mensen op die kwetsbare onthullingen menen te moeten reageren, vind ik ronduit schandalig. Zet dan gewoon je tv uit en ga wat anders kijken, ipv iemand de grond intrappen die een berg met schaamte heeft moeten overwinnen om een groot geheim te delen.', schrijft hij.

Bloedhonden

De presentator maakt zich ook zorgen om andere mensen die pijnlijke verhalen nu niet meer durven te delen. En hij gaat ervan uit dat deze post hem om veel kritiek komt te staan. 'Tja, dit pleidooi voor beschaving is aan dovemansoren gericht, ik weet het, en je kunt maar beter je mond houden in dit agressieve mediaklimaat, want de bloedhonden ruiken ieder spoor van verzet en weten je te vinden tot in de eindigheid. Ik zie hun represailles met liefde tegemoet.'

Meer over