Last Hurrah

Bebe Rexha komt optreden tijdens finale The Voice Kids

24 april 2019 15:09 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© AFP
Vrijdag is de finale van The Voice Kids te zien bij RTL4. Tijdens de eindstrijd tussen de vier finalisten Sezina, Ralph, Robin en Silver laat ook Bebe Rexha haar gezicht op het podium zien.

De Amerikaanse zangeres komt naar Hilversum om daar haar nieuwe single Last Hurrah te zingen. Ook is Bebe Rexha een dag later een van de acts tijdens 538 Koningsdag in Breda.

Duetten

RTL4 maakte woensdag ook de Nederlandse artiesten bekend die een duet zingen met de finalisten. De 14-jarige Sezina uit het team van Marco Borsato zingt een duet met Glennis Grace, waar de 10-jarige Silver samen met zijn coach Ali B de bühne beklimt. Robin, afkomstig uit het team van Anouk, slaat de handen ineen met Nielson, terwijl de vierde finalist Ralph met zijn coach Ilse DeLange op het podium een nummer ten gehore zal brengen.

Presentatie

The Voice Kids heeft inmiddels al acht seizoenen achter de rug. In het negende seizoen zal het presentatieduo er iets anders uitzien. Jamai Loman vervangt daarin Wendy van Dijk, die de overstap maakt naar SBS6. Martijn Krabbé blijft wel aan het programma verbonden.

Meer over