Beerput Vlaamse Boer Zoekt Vrouw gaat open

Boerin Kelly hield Antoine over aan uit de Vlaamse Boer Zoekt Vrouw. Maar Antoine's ex doet nu een boekje open over het stel. En fraai is het niet.

Kelly (23) is sinds Boer Zoekt Vrouw gelukkig met Antoine (29). De ex-vriendin van Antoine is minder blij met het liefdessprookje. Volgens haar waren Kelly en Antoine al samen toen Kelly werd voorgesteld en de brieven van potentiële aanbidders nog geschreven moesten worden.

Op straat

Ex Julie vertelt haar verhaal in het Vlaamse weekblad Dag Allemaal. Zij was 7 jaar samen met Antoine en heeft een 5-jarig zoontje met hem. Julie zag in februari al sms-jes van Antoine aan Kelly terwijl Boer Zoekt Vrouw toen nog beginnen. Volgens de ex zette Antoine haar vervolgens zonder pardon op straat. „M'n zoontje en ik moesten allebei zo snel mogelijk vertrekken. Het huis staat op zijn naam en we zijn niet getrouwd, dus ik kon niets doen.”

Speeddaten

Volgens VTM, de zender die de Vlaamse Boer Zoekt Vrouw uitzendt, klopt het inderdaad dat Kelly en Antoine elkaar al kenden. „In de speeddate-aflevering was duidelijk dat Kelly en Antoine elkaar al kenden. Daar is nooit een geheim van gemaakt. Kelly vroeg of ze iemand die ze eerder heeft ontmoet ook mocht uitnodigen op de speeddate. Zo werd Antoine meegenomen in het programma.”

Seizoen 10 van Boer Zoekt Vrouw in Vlaanderen is sowieso op een drama uitgelopen

Reageren