Draagmoeder zwanger

Bejaarde Emile Ratelband wordt weer vader

5 juni 2019 14:20 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Emile Ratelband wilde een kind en nu krijgt hij er eentje. De draagmoeder die hij inhuurde, verwacht in oktober een baby. Het wordt het achtste kind van Ratelband. 

Emile Ratelband (70) is van plan het kind alleen op te voeden, dus hopelijk wordt de man, die vroeger vaak 'tsjakka' riep, heel oud. Anders is is het behoorlijk sneu voor het kind. In eerste instantie is er wel een omgangsregeling met de moeder, maar na een tijdje wordt dat afgebouwd. 

Tsjakkalotte

Gelukkig heeft de nieuwe baby dan nog wel zeven broers en zussen: Minou, Rolls, Charles, Beau Aimée, Georgine, Junior en Royce. Ratelband probeerde een van zijn dochters de naam Tsjakkalotte mee te geven, maar dat mocht niet van de burgerlijke stand. Nu maar duimen voor zijn nog ongeboren kind dat het met een normale naam door het leven mag. 

49 jaar

Ratelband wilde graag een nieuw kind omdat hij zich naar eigen zeggen 49 voelt en hij dat ook wetenschappelijk bewezen acht. De omstreden voormalige goeroe probeerde de rechtbank te overtuigen om de leeftijd in zijn paspoort te veranderen, maar dat mislukte. Toch vond Ratelband het reden genoeg om nog een baby ter wereld te brengen. 

Meer over