Transgender Louisa en Dennis van PowNews

Bekende en onbekende Nederlanders in Slechtste Chauffeur van Nederland.

De slechtste chauffeur van Nederland heeft dit jaar een cast die bestaat uit bekende en onbekende Nederlanders. O.a. transgender Rowan van het TLC-programma Louisa & Rosanna en verslaggever Dennis van PowNed nemen plaats in een auto.

Louisa rijdt niet zelf, zij staat vriend Rowan (beter bekend als Rosanna) bij die soms wel 50 km per uur te hard rijdt omdat hij altijd haast heeft. De 23-jarige Dennis klinkt als een gevaar op de weg. Volgens cameraman en goede vriend Joey is Dennis met van alles bezig, behalve met autorijden. Hij zit bijvoorbeeld continu op zijn telefoon.

Truus en An

De gemiddelde leeftijd van dit seizoen De slechtste chauffeur wordt aardig omhoog gekrikt door Truus en An. De 75-jarige Truus raakt schreeuwend in paniek bij elke kleine onvoorziene situatie op de weg. Ook weet Truus vaak de versnellingspook van haar auto niet te vinden en rijdt ze gerust 80 kilometer per uur in de eerste versnelling.

Oud wijf

An is met haar 81 jaar de oudste deelnemer. An ziet dingen vaak te laat of helemaal niet en rijdt volgens haar broer Willem echt als ‘een oud wijf’. Het deelnemersveld wordt compleet gemaakt door De 28-jarige Jeronimo die helemaal niet durft te rijden en de 30-jarige Peter die alle verkeersregels aan zijn laars lapt.

John Williams presenteert ook dit jaar De slechtste chauffeur van Nederland. Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel zijn wederom de coaches.

Meer over:

Reageren