Mét Philippe Geubels!

Belgische sitcom Geub komt eind deze maand uit

2 april 2019 15:20 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL
De nieuwe sitcom Geub, met cabaretier Philippe Geubels in de hoofdrol, is vanaf 22 april te bekijken in Nederland. Daarvoor heb je wel een abonnement op Videoland nodig, maar dan heb je ook wat!

Vanaf 22 april is Geub te zien bij Videoland. Later het jaar komt de serie ook via RTL de huiskamers in. Onze Zuiderburen kunnen vanaf vrijdag al naar Geub kijken via Telenet, waar de zender Eén later het jaar het voorbeeld van RTL volgt.

Liefdesverdriet

In Geub krijgt Philippe Geubels een tegenslag op liefdesgebied te verwerken als zijn vrouw (gespeeld door Kyoko Scholiers) ervandoor gaat met een 63-jarige Nederlanders (gespeeld door Derek de Lint). Door dit voorval krijgt Geubels dusdanig veel verdriet dat zijn carrière als komiek in een dip raakt. Dan besluit hij om weer bij zijn moeder Sonja (Vera van Dooren) te gaan wonen.

Leien dakje

Samen met zijn moeder, bijgestaan door zijn twee beste vrienden Dikke Dirk (Flor Decleir), Pannenkoek (Joris Hessels) en zijn manager Johnny Braeckman (Jonas Geirnaert), probeert Geubels zijn leven weer op de rit te krijgen. Maar zoals zo vaak in het leven, gaat dat niet van een leien dakje.

Jeroom Snelders

De sitcom wordt geproduceerd door Woestijnvis. Jeroom Snelders, Jan Reymen en Jan Dircksens schreven het scenario.

Meer over