Bella Hay derde afvaller Wie Is De Mol? 2018

21 januari 2018 12:12 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Bella Hay heeft de derde aflevering van Wie is de Mol? niet overleefd. De zangeres wist het minst over de identiteit van De Mol.

Bella is de derde kandidaat die Wie is de Mol? moet verlaten, maar toch de eerste, echt ouderwetse afvaller. In de Kaukasus zag de dochter van Barry haar rode scherm.

Zwarte vrijstelling

Bella had haar vertrek wellicht kunnen voorkomen als ze de joker had ingezet die ze eerder in het spel verdiende. Maar Bella verwachtte dat Olcay Gulsen haar pasverworven zwarte vrijstelling in zou zetten waardoor alle andere jokers en vrijstellingen sowieso waardeloos zouden zijn. Bella nam de gok en hield de joker achter de hand. Verkeerde zuinigheid, zo blijkt. 

Simone

Bella's vertrek kwam als een klap: niet alleen voor haar, ook Simone Weimans moest behoorlijk slikken. De nieuwslezeres had net een bondje gesloten met de zangeres en stond tot haar grote schrik ineens weer alleen. En nog erger: door Bella's vertrek weet Weimans ook dat ze totaal op het verkeerde spoor zit wat betreft de identiteit van de mol.

No tears

Na de eerste schrik was Bella al snel weer haar nuchtere zelf en in voor een geintje met presentator Art Rooijakkers. Ze noemde het paragliden een hoogtepunt en een spectaculaire afsluiting. En mocht iemand nog naar huis willen, dan wil Bella met liefde terugkeren. Voor nu verlaat ze het programma met opgeheven hoofd: "No tears!". 

Lees ook: Onze samenvatting van de derde Wie is de Mol?-aflevering

Meer over