Bertie en JayJay door politie weggestuurd van kampeerplek

22 september 2017 10:18 | amusement | Door Televizier

© RTL

Bertie en JayJay Boske wilden een nachtje doorbrengen op de stoep voor concerthal AFAS Live. Maar zij en hun tentje werden vrijdagochtend gesommeerd te vertrekken.

Het duo, dat vorig jaar deelnam aan Expeditie Robinson, wilde met de actie stemmen vergaren voor hun favorieite programma in de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. De gala-uitzending wordt op 12 oktober immers verzorgd vanuit AFAS Live. Maar voor dat argument was de Amsterdamse politie niet gevoelig.

Niet echt amused

Boerin Bertie vertelde over het illegale kampeer-avontuur in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. „Ik ben dus inmiddels weer thuis. Ze waren toch niet echt amused dat we daar stonden met ons tentje.”┬á

Winnaar

Bertie en JayJay groeiden uit tot de sterren van het vorige seizoen van Expeditie Robinson. Bertie werd uiteindelijk de glorieuze winnaar van het survivialprogramma.

Nominaties

Of Bertie en JayJay succes hebben gehad met de kampeertrip weten we donderdag. Dan worden de nominaties voor de Gouden Televizier-Ring bekendgemaakt.

Je kunt nog tot maandagochtend 25 september stemmen op alle 25 geselecteerde programma's. Ga daarvoor snel naar www.televizier.nl/ring

Meer over