Bertie heeft nu wel genoeg van tv

22 december 2016 14:38 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL XL

Na de finale van Expeditie Robinson moeten we het helaas een tijdje doen zonder Boerin Bertie hop televisie. „Het is nu wel even mooi geweest.”

Dat zegt de Zeeuwse boerin in het AD. „Ik zie mezelf niet als presentatrice, en al helemaal niet in een realitysoap. Ik geloof niet dat mijn leven zo boeiend is.”

Bertie, Dio en Thomas

Vanavond neemt Bertie het in de finale van Expeditie Robinson op tegen rapper Dio en oud-wielrenner Thomas Dekker, nadat de boerin 29 dagen doorbracht op Afvallerseiland. Een presetatie van jewelste en eentje waardoor veel kijkers hopen dat Bertie de enige echte Robinson 2016 wordt.

Kijkcijfers

Bertie heeft veel plezier gehad bij Expeditie Robinson, maar net als na Boer zoekt vrouw, was de belangstelling na afloop best overweldigend. „Ik heb de kijkcijfers van Expeditie Robinson van tevoren wel even gegoogeld. Die waren een stuk lager dan die van Boer zoekt Vrouw. Ik dacht: dat zal wel loslopen. Maar dat is niet zo, nee. Het is wel lang rustig geweest omdat ik op afvallerseiland zat, maar sinds de halve finale is de aandacht beduidend meer”, zo vertelt Bertie in de Telegraaf.”

JayJay

Haar optreden in Expeditie Robinson heeft Bertie nog wel een voordeeltje opgeleverd. Maatje JayJay Boske, met wie ze lang op Afvallerseiland verkeerde, regelde dat Bertie als dj te boeken is via het bureau van Kraantje Pappie, de rapper dit jaar ook meedeed aan Expeditie Robinson. „Op kerstavond ga ik in Renesse draaien.”

Boerin Bertie liet al eerder zien dat ze kan gabberen als de beste.

Meer over