Bertie herkent zich in boer Marc

7 maart 2017 09:33 | amusement | Door Televizier

Knappe boer Marc heeft het maar moeilijk in Boer zoekt vrouw. Hij is onzeker, verlegen en onhandig. Boerin Bertie bekeek de aflevering van afgelopen zondag en herkende zichzelf in de stuntelende boer.

Zondag kwamen de drie logees van Marc aan in Gambia en leek hij helemaal de kluts kwijt. In het AD vertelt Bertie dat deze Boer zoekt vrouw-situatie haar wel heel bekend voor kwam: „Ik zag mezelf ineens weer aan tafel zitten met drie vrouwen. Dat gevoel kwam voluit terug.”

Echt niet leuk

Boer zoekt vrouw-kijkers kunnen zich zonder twijfel nog wel de doodse stiltes herinneren aan de eettafel bij Bertie in Zeeland. Bertie zelf is het ook nog niet vergeten: „Ik heb mezelf later ook teruggezien. Dat gezicht, joh, die spanning. Dat zie ik bij Marc ook. Ik zie hem hier nog niet van genieten. Hij zit ver weg, is bezig met zijn bedrijf en plotseling staan er drie vrouwen voor je deur. Ik weet dat ik ook momenten had dat ik dacht: nu vind ik het echt niet leuk.”

Hij zit duidelijk ergens mee

Datzelfde lijkt de tilapiakweker nu ook te overkomen, maar wat er nu precies aan de hand is? „Of het de camera's zijn, of de aanwezigheid van dames, weet ik niet, maar Marc zit duidelijk ergens mee. Het valt me op dat hij heel verlegen overkomt." Met Bertie kwam het uiteindelijk helemaal goed, nu maar hopen dat Marc los gaat komen de komende afleveringen.

Meer over