Bertie wil ook niet naakt daten in Adam zkt. Eva Vips

17 februari 2017 11:28 | amusement | Door Televizier

© Hans-Peter van Velthoven

Boerin Bertie heeft geen zin om bloot een eerste afspraakje te beleven in Adam zkt. Eva Vips. Eerder liet Fajah Lourens al weten dat ze nee heeft gezegd tegen het naakte gebeuren.

Boerin Bertie vertelde op Radio 10 dat ze benaderd werd door de programmamakers van Adam zkt. Eva vips  toen het net uit was met vorige liefde Esther. „Ik ben laatst nog gevraagd voor een of ander naakt dating BN’er gebeuren, maar m’n relatie met Esther was toen net over dus daar heb ik voor bedankt. Dat was dat programma op het strand. Ik denk niet dat ik dat anders wel had gedaan hoor.”

Rosita

Bertie is inmiddels weer voorzien in de liefde dus voor haar is daten even helemaal geen optie meer, of het nu bloot is of niet. De winnares van Expeditie Robinson is sinds kort hartstikke gelukkig met Rosita die ze leerde kennen bij Boer zoekt vrouw.

Cast is bijna rond

Ondanks de weigeringen van Bertie en Fajah Lourens is de cast van Adam zkt. Eva vips volgens presentatrice Nicolette Kluijver bijna rond. Ze vertelde bij RTL Boulevard dat de kijkers verbaasd zullen zijn over de deelnemers.

Meer over